A kosár üres
Kiüríteni a kosarat
Tovább a pénztárhoz

Hogyan fogyjunk a karunkról?

Tanácsok az egészségért / 6. 12. 2018
Hogyan fogyjunk a karunkról?

DIÉTA

Ha azt szeretnéd, hogy a tested elkezdjen változni, akkor az étkezési szokásaidon is változtatnod kell. Az első dolog, amit meg kell tenned, hogy lemondasz a cukorról, az alkoholos és cukros italokról. Fordítsd a figyelmedet a fehérjedús ételekre - hal, csirke és pulyka, tojás és sajt. Ügyelj arra, hogy sok zöldséget és fűszernövényt fogyassz. Kövess egy ivási rendet.

BŐRÁPOLÁS

A hideg-meleg zuhanyok, masszázsok és pakolások segítenek a bőr feszességének helyreállításában. A zuhanyozás serkentheti az ereket, aminek következtében a bőr oxigénnel és a szükséges tápanyagokkal gazdagodik. A masszázs segít megszabadulni a megereszkedett bőrtől. Masszírozza a problémás területeket mindkét kezén körkörös mozdulatokkal 15-20 percig. A hatás fokozásához speciális masszázsolajat is használhat. A megereszkedett bőr gyorsabb eltűnését az erre a célra kifejlesztett pakolások segítségével is elősegítheti.

KARGYAKORLATOK

Ahhoz, hogy a karod szép legyen, nem szabad megfeledkezned a fizikai igénybevételről sem. Minden nap találj legalább egy percet a testmozgásra és hamarosan megengedheted magadnak, hogy rövid ujjú pólókat vagy felsőket vegyél fel. Ha nincsenek kéznél súlyzók, használhatsz vízzel töltött műanyag palackokat is.

facebook-icon